Informatie en advies over vochtbestrijding
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Vochtbestrijding in de kelderDe kelder is de plek waar doorgaans de meeste vochtproblemen voorkomen. Omdat deze ondergronds ligt heeft grondwater meer kans om de muren en de vloer in te dringen. Vochtbestrijding in de kelder is dan de oplossing. Er zijn verschillende methodes die gebruikt kunnen worden om uw kelder waterdicht te maken. Welke methode er wordt gebruikt is afhankelijk van de situatie in uw kelder. Ontdek de mogelijkheden van vochtbestrijding in de kelder op Vochtbestrijding-advies.be. Lees snel verder.

*Tip:
Een vochtbestrijding bedrijf nodig tegen de beste prijs? Vergelijk gratis en vrijblijvend tot 6 offertes en bespaar tot 40% op de prijs.

Zelf vochtbestrijding in de kelder toepassen

Wanneer vochtplekken zich in de kelder vormen kan het zijn dat dit wordt veroorzaakt door een hoge luchtvochtigheid en slechte ventilatie. Wanneer dit het geval is kunt u de problemen soms zelf oplossen door de ventilatie te verbeteren en vochtvangers te gebruiken. Meestal ligt het probleem echter aan de te lage vochtweerbaarheid van de muren en vloer in combinatie met een hoge grondwaterstand. U kunt dit het best door een specialist laten behandelen. Vochtbestrijding in de kelder wordt vaak op de volgende manieren gedaan.

Wacht niet te lang

Het is altijd aan te raden om vochtproblemen in de kelder tijdig op te lossen. Vochtbestrijding in de kelder voorkomt dat de problemen uit de hand lopen.

  • Poreuze muren
  • Verzwakt beton
  • Schimmels
  • Ongedierte

Laat uw kelder door een specialist bekijken om de juiste aanpak te bepalen. Meestal kan het vochtbestrijding in de kelder binnen 24 uur worden toegepast. Door de problemen tijdig aan te pakken bespaart u geld en blijft de waarde van uw woning behouden. Na de behandeling droogt de kelder binnen enkele weken op en zult u geen last meer hebben van vochtproblemen.

Gratis offertes ontvangen

Het is mogelijk om via onze websites gratis meerdere offertes te ontvangen. Als u wilt besparen is het altijd aan te raden om te vergelijken. Beschrijf uw vochtproblemen in ons formulier en krijg op maat gemaakte offertes toegestuurd voor vochtbestrijding in de kelder.