Informatie en advies over vochtbestrijding
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Vochtbestrijding murenVocht in de muren doet zich bijna altijd voor als opstijgend vocht. Het gaat dan om de muren die op grondniveau liggen op ondergronds (kelder). Als u dit in de muren van uw woning opmerkt is het aan te raden om een specialist in te schakelen. Er is een speciale techniek die gebruikt wordt voor vochtbestrijding in muren. Door deze te injecteren met een speciale vochtwerende gel die in de muur trekt zal vocht niet meer door de muur kunnen sijpelen.

*Tip:
U kunt tot 40% besparen op een vochtbestrijding bedrijf door via onze dienst gratis en vrijblijvend 6 offertes te vergelijken voor het behandelen van vochtige muren. Vind snel en makkelijk de beste deal!

Kosten vochtbestrijding muren

De kosten voor het aannemen van een vochtbestrijding specialist om het vocht in de muren te verhelpen verschilt per situatie. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat zowel de binnenwand als de buitenwand van de muren behandeld moeten worden. Voor de injectie van de gel in uw muren wordt zo’n 80 – 110 euro per horizontale meter gerekend. Daarnaast worden er ook kosten in rekening gebracht van het dichten van de gaten en het aanbrengen van pleisterwerk.

Kan ik zelf vochtbestrijding methodes voor de muren gebruiken?

Om er zeker van te zijn dat uw vochtproblemen op de juiste manier verlopen worden is een specialist altijd aan te raden. Voordat er wordt geboord in de muur worden er eerst metingen gedaan om de beste invalshoeken voor de gel te bepalen. Om een muur zelf te injecteren zijn de volgende middelen nodig.

  • Vochtwerend middel
  • Mortel
  • Beschermende folie (membraam)
  • Boormachine
  • Boor (12-14 mm)
  • Stofzuiger
  • Kitspuit

Het is erg belangrijk om te weten wat de oorzaak is van het vochtprobleem en of enkel vochtbestrijding in de muren voldoende is om voor altijd van uw problemen af te zijn. Handel daarom niet te snel zelf en laat een diagnose doen door een vochtbestrijding specialist. U kunt onze vergelijkingsdienst gebruiken om offertes te ontvangen van meerdere vochtbestrijding specialisten. Een eerste diagnose is vaak gratis.