Informatie en advies over vochtbestrijding
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Vochtprobleem behandelenHeeft u thuis een vochtprobleem? Om schade aan uw woning te voorkomen is het aan te raden om dit snel te laten oplossen. Vochtproblemen kunnen onschuldig lijken maar kunnen op termijn voor serieuze problemen zorgen. Vochtige muren kunnen bijvoorbeeld poreus worden waardoor de waarde van uw woning omlaag gaat. Naarmate het vochtprobleem verergert zult u meer kwijt zijn aan het laten behandelen ervan.

 

*Tip:
Een vochtbestrijding bedrijf nodig tegen de beste prijs? Vergelijk gratis en vrijblijvend tot 6 offertes en bespaar tot 40% op de prijs.

Laat een diagnose door een expert uitvoeren

Een correcte diagnose is nodig om u definitief van uw vochtprobleem af te helpen. Er zijn namelijk verschillende methodes om een vochtprobleem te behandelen. Vocht in de vloer kan bijvoorbeeld een teken van een te hoge ondergrondse waterdruk. Eenmalige drainage of bekuiping (kelderdichting) zijn dan niet voldoende om het probleem op te lossen. Er zal in dat geval een waterpomp geïnstalleerd moeten worden om de waterdruk te blijven reguleren.

Zelf uw vochtprobleem oplossen?

Het is alleen aan te raden om het oplossen van het vochtprobleem in eigen handen te nemen wanneer u zeker bent van de aanpak en de oorzaak. Sommige ingrepen kunnen vrij complex zijn en vereisen vakmanschap. Zo zijn er verschillende vormen van drainage die toegepast kunnen worden. Deze kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar nodig zijn voor de situatie in uw woning. Bij twijfel kunt u het best een specialist inschakelen om er voor te zorgen dat u voor altijd van het vochtprobleem af bent.

Besparen op vochtbestrijding

Ontvang via onze gratis en vrijblijvende dienst offertes van meerdere vochtbestrijders in uw regio. Zo weet u wat u kwijt zult zijn voor het professioneel laten behandelen van uw vochtprobleem. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.